מכשיר להכנת פסטה ביתית טרייה

KT041
  • 90.00
  • אפשרויות:
    בחרו מבצע
    מכשיר פלסטיק להכנת פסטה - 5 ראשים - מכשיר להכנת פסטה ביתית  טרייה
    מכשיר פלסטיק להכנת פסטה - 5 ראשים
    מכשיר מתכת להכנת פסטה - 2 ראשים - מכשיר להכנת פסטה ביתית  טרייה
    מכשיר מתכת להכנת פסטה - 2 ראשים
    ₪40.00
    מכשיר מתכת להכנת פסטה - 5 ראשים - מכשיר להכנת פסטה ביתית  טרייה
    מכשיר מתכת להכנת פסטה - 5 ראשים
    ₪70.00
    בחרו אפשרות אחת לפחות
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
מבצע על 4 פריטים
מבצע שאסור לפספס!!! מוסיפים 4 פריטים לעגלה ואת המוצר הרביעי תקבלו בחינם!!! ניתן לבחור מכל המוצרים בחנות ולא ממוצר אחד ספציפי. תהנו.
בכפוף לתקנון.
מכשיר להכנת פסטה טרייה
מכירים את זה שאתם הולכים למסעדה המייצרת את הפסטה במקום, כזאת פסטה טרייה ולא משומרת, לפתע נדמה לכם שלפסטה יש טעם אחר, הרבה יותר טוב ממה שאתם מכירים בד"כ
והרטבים למינהם מתמזגים בצורה מושלמת עם הפסטה ואז אתן אומרים לעצמכם "אני חייב לעשות פסטה כזאת בבית"
הכנת פסטה תמיד הייתה עבודה מייגעת עבור שפים במסעדות ובטח ובטח למי שמכין אותה בבית, אם זה המרקם המושלם או לחיליפין גודל ועובי אחידים.
הכירו את מכשיר הפסטה אקספרס - יצרן הפסטה הנייד לכל בית, בעזרת מכשיר זה תוכלו להכין מגוון פסטות ונודלסים ביתית, טרי ותוך מספר שניות שירשימו את כל מי שיטעם מהם.
יצירת הפסטה הינה מאוד פשוטה, הכנת בצק (מתכון בהמשך), הכנסתו לגוף דמו הצינור של המכשיר להכנת פסטה, ואז פשוט להוציא את הפסטה מצד שני ישר לתבנית או לסיר הבישול.

מחירון
מכשיר הכנת פסטה מפלסטיק 5 ראשים שונים - 90 ש"ח
מכשיר הכנת פסטה ממתכת 2 ראשים שונים - 130 ש"ח
מכשיר הכנת פסטה ממתכת 5 ראשים שונים - 160 ש"ח


בטוח לשימוש - ניתן להפעיל בקלות את מכשיר הפסטה הזו אפילו עם ילדים קטנים!
הוא אינו רעיל, מחליד ואינו מפתח קורוזיה-אינו מסוכן לבריאות האדם.

כיצד לנקות - פרקו את מכשיר הפסטה  ושטפו במים וסבון.


מתכון מושלם לבצק פסטה:
זמן הכנה 10 דק'  רמת קושי -קל
מתחילים בבצק: כדי להכין בצק פסטה אמיתי, יש להשתמש בקמח דורום ולא בקמח רגיל, כיוון שהדורום סופח פחות נוזלים. אפשר להכין את הבצק בשתי שיטות: הקלאסית - עורמים קמח על גבי משטח העבודה, יוצרים גומה, מוסיפים מים וביצים ולשים בידיים, או השיטה המודרנית - באמצעות מעבד מזון.

הבצק (12 מנות):
1 ק"ג קמח
2 ביצים
2 חלמונים
1/4 כוס שמן זית
כ-2 כוסות מים

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון שמים את הקמח (משאירים כוס אחת בצד), הביצים והחלמונים, מעבדים בפולסים קצרים ותוך כדי מוסיפים לאט-לאט שמן ומים.

2. ממשיכים לעבד עד לקבלת גוש אחיד של בצק. אם הבצק דביק מוסיפים קמח.

3. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח, מקמחים את הידיים ולשים מעט. איך תדעו שהגעם למרקם הבצק הרצוי? בשלב הסופי הבצק צריך להיות יבש ולא גמיש. בשלב זה אפשר לחלק את הבצק ולהקפיא חלק ממנו.
מקמחים את הבצק ומכניסים לפתח המכשיר הכנת הפסטה .בוחרים את צורת הפסטה הרצויה ומחברים לצידו השני של המכשיר,  מכניסים את הידית ומתחילים להעביר את הבצק. 
שימו לב: פסטה טרייה מוכנה בזמן קצר יותר מאשר פסטה יבשה משקית - 5 דקות והיא מגיעה למצב האל דנטה הרצוי. מומלץ להוציא כוס-שתיים ממי הבישול של הפסטה כדי להסמיך ולהעשיר את הרוטב שתשדכו לו. 
בתאבון!!

 


 
 
x

#{title}

#{text}

#{price}